Opticus – u apotekama – iskustva – gde kupiti – cena – Srbija

Rate this post

Opticus36 Opticus neverovatnih namirnica za vaše oči ako počnete da razmišljate o tome koji je način ishrane zdrav i uravnotežen za vaše oči, nesumnjivo ćete biti zadovoljni relevantnim informacijama: isti način ishrane koji je dobar za vaše srce i druge komponente tela sigurno će pomoći i vašim komentari očima. Pored toga, možete birati između mnogih fantastičnih ukusa. Kao deo projekta „2020: godina oka“, Američka akademija za oftalmologiju nameravala je da objavi listu od 20 proizvoda korisnih za zdravlje očiju i vida uopšte.

Ipak, popunjena lista ima 36 pozicija. To je dijeta iskustva bogata voćem, povrćem, mahunarkama i ribom. Zašto je ishrana neophodna za dobar vid? „neki hranljivi sastojci održavaju celokupno zdravlje očiju, a neki su otkrili da smanjuju rizik od očnih bolesti“, tvrdi Rebecca Jai. Tailor, MD, oftalmolog iz Nešvila, Tenesi. Dijeta sa malo masti i bogata voćem, povrćem i integralnim žitaricama može pomoći ne samo vašem cena srcu, već i očima. Međutim, to nije neobično: baš kao što se oči snabdevaju kiseonikom i hranljivim materijama kroz sitne sudove, srce na isti način računa na mnogo veće krvne sudove i arterije.

Opticus – sastav – sastojci

Opticus - sastav - sastojciOdržavanje Opticus zdravog venskog sistema takođe je dobro za oči. Na šta treba obratiti pažnju u ishrani da biste poboljšali zdravlje očiju? Povrće i voće narandžaste boje koje sadrže vitamin A možda je jedan od najpoznatijih hranljivih sastojaka neophodnih za zdravlje i ravnotežu vida vitamin A.mrežnjači je potrebna ogromna sastojci količina vitamina A za pretvaranje svetlosnih zraka u slike koje vidimo. Bez dovoljno vitamina a, takođe bi bilo teško održavati oči dovoljno hidriranim da izbegnu sindrom suvog oka. Šargarepa je još jedan sastojci popularan izvor vitamina A.

Mnogo više vitamina A nalazi se u slatkom krompiru, tvrdi dr Tailor. „prijatan krompir sadrži više od 200% preporučene dnevne vrednosti vitamina A koju preporučuju lekari.“ Voće poput žutih dinja i sastav kajsija takođe može biti odličan izvor vitamina A.voće i povrće bogato je vitaminom C Vitamin C neophodan za zdravlje očiju i blagostanje. Budući da je antioksidans, pomaže u zaštiti tela od oštećenja koja mogu biti uzrokovana nekom sastav važnom hranom koju jedemo, lošim navikama i uticajem na životnu sredinu. Pržena hrana, dim cigarete i sunčeva svetlost mogu osloboditi slobodne radikale – molekule koji mogu naštetiti ćelijama ili ih Opticus sastav uništiti.

Opticus – forum – komentari – iskustva

Opticus - forum - komentari - iskustvaVitamin C Opticus promoviše regeneraciju i formiranje potpuno novih ćelija tkiva. Visokokvalitetni izvori vitamina C su agrumi kao što su pomorandže, mandarine, grejpfrut i limun. Mnoge druge namirnice sadrže vitamin C, uključujući breskve, crvenu papriku, paradajz i jagode. Studija očnih iskustva bolesti povezanih sa starenjem (AREDS).: studija očnih bolesti povezanih sa starenjem), antioksidanti mogu pomoći u izbegavanju ili barem odlaganju razvoja pogoršanja makule (AMD) i katarakte povezane forum sa starenjem.

Vitamin e dodatni vitalni antioksidans je vitamin e, koji pomaže u održavanju ćelija zdravim i uravnoteženim. Vitamin forum e se nalazi u avokadu, bademima i semenkama suncokreta. Hladnovodna riba i omega-3 masti naučnici veruju da ishrana bogata omega-3 mastima dobijenim od ribe hladne vode može pomoći u smanjenju komentari rizika od razvoja očnih bolesti tokom starenja. Takve ribe uključuju losos, tunjevinu, sardine, prodaja halibut i pastrmku. „omega-3 komentari masti su neophodne za pravilan razvoj stvaranja suza, tako da jedenje ribe može pomoći ljudima sa sindromom suvog oka„, tvrdi dr Opticus iskustva Tailor.

Opticus – cena – Srbija – u apotekama – gde kupiti

Opticus - cena - Srbija - u apotekama - gde kupitiOrgansko Opticus lisnato povrće bogato luteinom i zeaksantinom lutein i zeaksantin su antioksidanti koji se nalaze u bojama lisnatog zelenog povrća i u apotekama raznim drugim jarko obojenim Srbija namirnicama. Oni su važni za zaštitu makule, dela oka koji nam pruža osnovni, detaljan vid. U kelju i spanaću ih ima mnogo. Ostala hrana bogata luteinom i zeaksantinom su romska salata, kupus, listovi repa, brokoli i Srbija grašak. Jaja su takođe odličan izvor ovih hranljivih sastojaka, iako nemaju otpalo lišće i cena nisu ekološki prihvatljiva.

Mahunarke i cink cink pomaže u održavanju zdrave i uravnotežene mrežnjače i može zaštititi oči od štetnih efekata cena svetlosti. Međutim, cink može smanjiti količinu bakra u telu koja nam je potrebna za stvaranje crvenih krvnih zrnaca. Dobra vest gde kupiti je da je moguće istovremeno povećati količinu oba elementa u telu jedući sve vrste pasulja koje se odnose na mahunarke, a gde kupiti koje uključuju, Na primer, kinesku vignu (nemamo baš poznatu vrstu pasulja), crveni pasulj i mesečev u Srbiji pasulj. pasulj. Ostale u apotekama namirnice bogate cinkom su ostrige, nemasno crveno meso, živina i obogaćene Opticus cena žitarice.

Opticus – rezultati – nezeljeni efekti

Da li je Opticus potrebno uzimati vitaminske suplemente kao izvor hranljivih sastojaka za zdravlje očiju? Jedenje savršene hrane je najbolji način za dobijanje hranljivih sastojaka potrebnih za zdravlje očiju, tvrdi dr Tailor. „sve u svemu, mnogi rezultati Amerikanci mogu i treba da dobiju dovoljno hranljivih sastojaka iz svoje ishrane bez potrebe za bilo kakvim dodacima ishrani.“ osobe sa pogoršanjem makule su izuzetak. „u ovoj situaciji, dijetetski suplementi se preporučuju studijom očnih bolesti nezeljeni efekti povezanih sa starenjem.

Opticus - rezultati - nezeljeni efekti 2, što je nastavak studije o očnim bolestima povezanim sa starenjem (AREDS).: istraživanje starosnih bolesti očiju). Razgovarajte sa svojim oftalmologom ako vi ili osoba koja vam je bliska imate AMD“, savetuje Dr Tailor. Takođe je izjavila da nikada nije kasno da počnete da jedete zdravu ishranu uprkos starosti.“ Imam mnoštvo rezultati klijenata koji se koncentrišu na zdravu i uravnoteženu ishranu tek nakon što su kupujem prodajem identifikovani ozbiljni zdravstveni problemi. Počnite da jedete zdravu i uravnoteženu hranu već danas, tako da možete uživati u divnom vidu i zdravlju do kraja života.“