Zdravlje je u nama. Negujmo ga zajedno!

Naša misija:
Apoteke LORA pružaju Vam široku paletu sredstava za očuvanje zdravlja i kompletnu negu tela. Želimo da sa Vama ostvarimo kvalitetan odnos i saradnju kroz individualni pristup, profesionalnu uslugu i komunikaciju u prijatnom ambijentu. Naš uspeh je u Vašem zadovljstvu i poverenju.

Usluge:
Uz overenu zdravstvenu knjižicu u apotekama LORA možete preuzeti Vaše lekove na recept, bilo da ste vojni ili osiguranik Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja.

Naše osoblje na raspolaganju Vam je 24 sata za različite informacije: od pravilne upotrebe medikamenata i preparata za prevenciju, preko saveta o adekvatnom izboru kozmetike, do upućivanja u karakteristike opreme za Vašu bebu. Apoteke LORA snabdevene su lekovima, pomoćnim lekovitim, dijetetskim i kozmetičkim preparatima, kao i hranom i opremom za odojčad, bebe i decu.  

Rukovođeni željom da Vam kupovinu učinimo prijatnom, udobnom i jednostavnom, omogućili smo, držeći se najviših standarda, i internet prodaju. Na našoj stranici dostupan Vam je spisak proizvoda sa detaljnim opisom i uputstvom. Dostavu vršimo preko kurirske službe sa kojom imamo Ugovor, a to je City express na teritoriji Republike Srbije, dok za hitne isporuke na teritoriji Beograda možemo angažovati i firmu POTRČKO. 

Informišemo Vas o novim proizvodima i preparatima renomiranih farmaceutskih kuća, kroz redovne promocije u našim ustanovama koje možete pratiti i na našoj Facebook stranici!


Apoteka LORA u Beogradu Vam je na raspolaganju 24h, svih 365 dana u godini!

  

       

Razumevanje...


Strpljenje i pažnja mogu biti najbolji lek. U apotekama LORA negujemo individualni pristup pacijentu. Nastojimo da Vam savetima proces lečenja učinimo lakšim. Želimo da sugestijama i uputstvima ukažemo na sve mogućnosti prevencije i zaštite Vašeg zdravlja.

Lekovi na recept!

Lekove koji se izdaju na recept vojni i civilni osiguranici mogu preuzeti u svim objektima apotekarske ustanove LORA. Uz recept je neophodna i overena zdravstvena knjižica.

Sa Vama 365 dana

Apotekarska ustanova LORA sa Vama je 365 dana u godini! Naše ljubazno osoblje na raspolaganju Vam je od 00h do 24h!