Apoteka LORA - Beograd

 Antifašističke borbe 21g, 11070 Beograd apoteka-lora-beograd
 
 Kontakt telefon: 011/2607-137
 
 Radnim danom: 00h - 24h
 Subotom: 00h - 24h
 Nedeljom: 00h - 24h
 
 

 

Kako bi našim pacijentima omogućili pored adekvatne usluge i dobru savetodavnu podršku naši zaposleni se stalno stručno usavršavaju i prate svetska dostignuća iz oblasti farmacije.


Naše apoteke se odlikuju dobrom snabdevenošću lekovima, nelekom, pomoćnim lekovitim sredstvima, opremom i hranom za bebe, kozmetičkim preparatima, dijetetskim preparatima. U našim ustanovama se redovno održavaju promocije novih proizvoda i preparata.


Uz overenu zdravstvenu knjižicu u apotekama LORA možete preuzeti Vaše lekove na recept, bez obzira da li se radi o osiguranicima Republickog fonda zdravstvenog osiguranja, ili vojnim osiguranicima.


Naša apotekarska ustanova Vam je na raspolaganju 24h svih 365 dana u godini.

 

 

       

Zdravlje je u nama. Negujmo ga zajedno!

Pogledajte mapu lokacija apotekarskih ustanova Lora

Razumevanje...


Strpljenje i pažnja mogu biti najbolji lek. U apotekama LORA negujemo individualni pristup pacijentu. Nastojimo da Vam savetima proces lečenja učinimo lakšim. Želimo da sugestijama i uputstvima ukažemo na sve mogućnosti prevencije i zaštite Vašeg zdravlja.

Lekovi na recept!

Lekove koji se izdaju na recept vojni i civilni osiguranici mogu preuzeti u svim objektima apotekarske ustanove LORA. Uz recept je neophodna i overena zdravstvena knjižica.

Sa Vama 365 dana

Apotekarska ustanova LORA sa Vama je 365 dana u godini! Naše ljubazno osoblje na raspolaganju Vam je od 00h do 24h!